ivirzivir Yükle

Parody TikTok : Lurus Bendul

teşekkürler

Bunlarada Bak!

576 Yorum

  1. NAK SALAM DARI INDONESIA SIKIT BOLEH ” HI” SERUMPUN ” TAK KAN HILANG MELAYU DIBUMI ” SAYE ASLI MELAYU RIAU

    Reply
  2. Nabi Muhammad S.A.W selalu disakiti tetapi selalu besabar dan memaafkan org yg menhinanya…maka jadikanlah ini amalan kita…🔥

    Reply
  3. Eloklah diorang dua

    Afiq sebagai nerd
    Luny sebagai perempuan lurus bendul
    Hahahahahahha
    Sila like ya siapa yang setuju dengan komen saya tlong like please🙏🙏🙏🙏
    👇👇👇👇👇

    Reply
  4. Boleh bg sy cuma satu subscribe? Hanya satu subscribe aje sy mintak utk support sy ye.
    Satu subscribe amat berharga buat sy. Tq yea

    Reply
  5. mantull boskur !!! jemput singgah ke channelku ad parody lawak2 ❤️😂😂💞🔔🔔 road to 100k subs 🔥❤️😍

    Reply
  6. Suka sngt tngk parody ni, nok2 k.luny belakon siyess lawak.. nnti abe alief wk la parody tiktok dgn semua pelakon abe alief

    Reply
  7. lief , check balik tuh , hok last skali si luny lipat baju lengan dia sampai nampak aurat dia lief , mu check dan perbaiki lief , kito tegur ja sbb xnk benda ni jdi satu masalah nanti deh.. maaf kalau terasa dengan teguran saya ni

    Reply
  8. Salam buat alief Irfan
    Yg baru nikah semoga menjadi keluarga yg sakinah mawadah warahmah..
    Salam dari indonesia..

    Reply
  9. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

    Reply
  10. stop la buat video macam ni lief😌better kau buat cerita macam sophea sumpah makin ramai yang subsribe kau✨aku bagi cadangan je yang baik daripada allah yang buruk daripada saya jadi tolong maafkan kalau terkasar bahasa🙂moga terus berjaya lief💪🏻

    Reply
  11. Jangan Lupa Usya Youtube Channel R.M Channel 🎶 And Jangan Lupa Subscribe Untuk Video Remix Terbaharu Gaisss .🙏

    Reply
  12. *PELUANG CIPTA PENDAPATAN BESAR MELALUI KEGHAIRAHAN SHOPPING ONLINE YANG TIDAK DIKETAHUI UMUM*
    *BISNES E-COMMERCE SEMAKIN VIRAL*

    Hari ini, semakin ramai yang lebih selesa untuk membeli produk secara online. Lebih-lebih lagi bagi individu yang sememangnya telah tahu apa yang mereka mahukan dan tidak mempunyai banyak masa yang terluang untuk pergi ke kedai membeli produk tersebut.

    Kini wujud social e-commerce yg ohsemmm, menawarkan tabiat gila shopping kepada *PENDAPATAN YANG HEBAT…*

    FINGO, platform membeli belah secara online yg Sah secara rasminya dilancarkan pada 29 Jul 19 di Malaysia

    *LAZADA* 🔥- Anda beli barang, anda dapat barang & point

    *SHOPEE* 🔥- Anda beli barang, anda dapat barang & point

    *FINGO*🔥 – Anda beli barang, Dapat barang, dapat diskaun dan Dapat duit💸(CASHBACK)💰

    *JOM RANCANG KEWANGAN DENGAN CARA YANG PALING SENANG DENGAN FINGO*❗❗

    Dengan berdaftar sebagai FINGO SHOPPER, *(DAFTAR PERCUMA)* anda akan menerima RM5 (Voucher) dan boleh Mula shopping di Fingo dgn harga super duper murah😊

    ANDA AKAN RASAI NIKMATNYA PASIF INCOME DI ATAS TABIAT ORANG MALAYSIA SERTA ASIA TENGGARA YANG SEMEMANGNYA SUKA SHOPPING ONLINE

    *Daftar percuma sekarang*
    Klik Link utk pendaftaran percuma

    https://web.publicecommerce.com/shareInvite?shareCode=WURH8A&lang=en
    🛍🛍🛍🛍
    🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒💰💰💰💰💰💰💰

    Reply
  13. Knp aku paling xsuka tgok luny ni berlakon.. Mmg rupa cntik, tp cara berlakon tu rasa mcm ada yg xkena. Mcm tak natural. Mcm terlebih control pon ada.

    Reply
  14. Saya inget dulu waktu
    masih SD disaat jam istirahat saya sering diganggu kakak kelas dan makanan saya sering diambil bahkan dibuang mereka, akhirnya kesabaran saya habis, saya tampar dan ajak gelud deh lalu saya pun bonyok dikeroyok, lalu 15 tahun sudah berlalu setelah saya
    pulang merantau saya gak sengaja
    ketemu kakak tingkat yang sering bully saya. saya pun balas dendam dan akhirnya gelud, saya pun bonyok lagi..

    Reply
  15. Suara eeluny kalau berlakon bab lurus bendul tetap sama suara yang dibuatnya….xpernah lari suara tu….sempoi

    Reply
  16. *Saya dari Tumpat Kelantan*
    *Saya hanya bagi pendapat shj alangkah baiknya setiap video yg ditayangkan ialah slot motivasi @ unsur yg memberi nilai murni kpd penonton* , *maksudnya menyeru ke arah pengajaran @ kebaikan*
    *kita kalau boleh x mahu fokus 100% pada dunia hiburan semata bahkan fokus juga pada kebajikan pahala dan akhirat*
    *ni sekadar pendapat sy shj* , *mohon maaf jikalau ada kekurangan dari pandangan saya* ,
    *terima kasih*

    Reply
  17. Halo Bang alieff 🙂

    Saya minta supportnya sama korang semua dan saya tak paksa, Saya cuma minta subscribe aja. Mohon support saya dengan ikhlas, kerana saya ingin membuat ibu bapa saya bangga dengan saya, jadinya sekarang ibubapa saya meremehkan bang kerana bagi mereka youtuber itu bukan ap2 :’)

    Dimohon yang ikhlas subscribe, dan kalo yang tak pe, saya tak paksa, terima kasih yang dah baca ❤️

    Salut sama bang alieff! abang alieff mampu bantu orang yang memerlukan… semangat buat kontennya bang..

    semoga dari channel ini aku boleh mengembangkan channel saya.. 🙏

    Like biar di up 🙏

    Reply
  18. 0:09 Emergency (Remix)
    0:27 Setang apa yang merasukimu
    1:07 Dj Cinta Yang tulus
    1:23 Ini Kita pe kisah
    2:01 Dj otaku talks
    3:17 Dj SpongeBob Remix

    Reply
  19. Kene pukau sikit cair….
    bodoh suggh..aku walaupun ada ilmu..tapi aku xjerat laki mcm tu..sruh tundk..takut xbau syurga…tu la nikah bukn ikhlas..nk kebendaan.. kemewahan.. semua dunia.. semua dari kesenangan dari aku…mmg patutup sini xbleh nk register..cuma nikah sana je..kita tgk apa fmly dia plan..dia pn dah tahu..baru nk sedar dah nikah..dlu mcm lembu..

    Reply
  20. Hello gais …..
    Jom undi alif irfan di AME2020 🙏🙏………….
    And done forget like komen share subscribe😇😇💕💕🌈🌈🌈🌈🌻🌻

    Reply
  21. assalamualaikum semua , siapa kat sini yg impian nk bawa ibu bapa ke mekah mcm saya ? baca sampai habis kerana ada doa dibawah aminn🤲🏻

    -ya allah kau permudahkan lah seorang youtuber pemula yg ingin bawa ibu bapa nya ke mekah ,semoga yang tekan tombol merah di channel saya selalu dirahmati allah swt , dan semoga kita dapat bawa ibu bapa kita ke mekah amin ya allah💛

    Reply
  22. Assalamualaikum wbt
    Aku ada buat story lebih kurang macam alieff dan syahmi. Jom singgah ke channel aku dan tekan button merah dan tekan loceng tu..okk ya

    Reply
  23. 𝚗𝚊𝚔 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚋𝚘𝚕𝚎𝚑 𝚝𝚊𝚔 𝚙𝚎𝚛𝚗𝚊𝚑 𝚍𝚙𝚊𝚊𝚝 𝚕𝚒𝚔𝚎

    𝚙𝚕𝚒𝚜𝚜

    Reply
  24. Terbaik bang alief, sapa suka aban g alif like sikit geng, jom sama2 support youtuber Malaysia geng. Lepas ni jom singgah channel aku sekali ku geng kalau sudi.🙏♥️

    Reply

Yaz Birşeyler ya!

Benzer

Yüklen Yüklen

Login